Dul Bjn Nerimo Ing Pandum

Lirik Lagu Alun-Alun Bojonegoro

26 sec read

– Alun-Alun Bojonegoro
– Dipopulerkan oleh Cak Dikin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alun alun bojonegoro
Ning ngarepe pendopo
Sepisanan ketemu sliramu
Njur kesengsem atiku.

Saiki aku ora ngerti
Kowe ono ning ngendi
Opo to kowe pancen lali
Janjimu tak ugemi.

Jare ning kalitidu
Wis suwe kangen ra ketemu
Jare ning sumberrejo
Seprene kowe karo sopo.

Ning alun alun bojonegoro
Kelingan mbiyen nate janji
Ilingo eling bojonegoro
Jamane saiki wis matoh.

~~~Musik~~~

Alun alun bojonegoro
Ning ngarepe pendopo
Sepisanan ketemu sliramu
Njur kesengsem atiku.

Saiki aku ora ngerti
Kowe ono ning ngendi
Opo to kowe pancen lali
Janjimu tak ugemi.

Jare ning kalitidu
Wis suwe kangen ra ketemu
Jare ning sumberrejo
Seprene kowe karo sopo.

Ning alun alun bojonegoro
Kelingan mbiyen nate janji
Ilingo eling bojonegoro
Jamane saiki wis matoh.

Dul Bjn Nerimo Ing Pandum

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *